De sprekers

 

Hier volgt een korte introductie van de sprekers tijdens de relatiemiddag.

 

Ferry Koopmans   

Ferry Koopmans is directievoorzitter bij de Peutz Group en leidt de afdeling Industrie in Nederland. Hij heeft jarenlange ervaring als adviseur op o.m. het gebied van geluid, trillingen en stromingsonderzoek. Hij is werkzaam op het snijvlak van innovatie, research, techniek, wet- en regelgeving, organisatie en management. Vergelijkbare werkzaamheden voert hij uit als directeur van de Duitse tak van de Peutz Group.

 

 

Koen van der Nat

Koen van der Nat is directielid van Peutz en adviseur op het gebied van ruimtelijke ordening, milieu en veiligheid. Hij adviseert bij woningbouw en bedrijfsmatige activiteiten als het gaat om een analyse van omgevingsaspecten zoals windklimaat, geluid, veiligheid en luchtkwaliteit, met als doel het optimaliseren van het woon-, werk- en leefklimaat waarbij alle omgevingsaspecten op een integrale en creatieve wijze worden beschouwd.

 

 

Hans Huizer

Hans Huizer is senior adviseur bij Peutz en werkzaam binnen de vakgebieden industriële lawaaibeheersing, trillingen en luchtkwaliteit. Hij adviseert onder meer de industrie, de offshore en de evenementensector in het kader van vergunningen, ruimtelijke ordening en arbeidsplaatsomstandigheden. Hij levert ook procedurele ondersteuning bij vergunningen, milieueffectrapportages en bestemmingsplannen.

 

 

Eugène de Beer

Eugène de Beer is senior adviseur bij Peutz. Hij adviseert bedrijven en overheden op het gebied van milieu en ruimtelijk ordening. Zijn specialisme is geluid en trillingen, zowel strategisch, beleidsmatig als meet- en rekentechnisch.
Eugène de Beer is betrokken bij de totstandkoming van de nieuwe geluidregelgeving binnen de Omgevingswet.

 

 

Jasper Harbers

Jasper Harbers is projectleider bij Peutz op het gebied van milieu en duurzaamheid. De thema's luchtemissies, luchtkwaliteit en stikstofdepositie behoren tot zijn specifieke kennis en expertise. Hierin verricht hij onderzoek en adviseert hij met name bedrijven bij nieuwe activiteiten, ontwikkelingen en bestemmingen. Hij levert daarnaast ook procedurele ondersteuning bij vergunningen op grond van de Wet natuurbescherming.

 

 

Anna Collignon

Anna Collignon is als partner van advocatenkantoor Stibbe gespecialiseerd in het omgevingsrecht.

 

 

Jan Lammers

Jan Lammers werd in 1978 op 21-jarige leeftijd Europees Formule 3 kampioen. Een jaar later debuteerde hij in de Formule 1. In 1983 stapte hij over op de Sportcars. In 1988 won hij voor Jaguar de 24 uur van Le Mans.
Jan Lammers is sportief directeur van de Formula 1 Heineken Dutch Grand Prix in Zandvoort.

 

 

Robert van Overdijk

CEO van Circuit Zandvoort en directeur van de Formula 1 Heineken Dutch Grand Prix.

Robert is een bekende in de beurzen- en evenementenbranche en in 2018 aangetrokken door de nieuwe eigenaren van het circuit om deze iconische locatie te ontwikkelen van traditioneel circuit naar brede evenementenlocatie met internationale allure.


 

 

Peter Oosterbaan

Peter Oosterbaan is sinds 2002 directeur van het TT Circuit. Hij heeft jarenlange managementervaring, o.a. opgedaan bij KPN. Bij het TT Circuit Assen kon hij zijn liefde voor motoren en de motorsport combineren met algemeen management.

Directeur van een circuit is naast een commerciële baan ook een baan die met name veel communicatie met stakeholders vergt. 


.

 

 

terug naar boven